Förbereder för kallare årstid.../ Prepare for colder season ...

V
äxthuset är renskurat och övervintrare har fått flytta in. Visserligen skulle väl Pelargonerna ha klarat ett tag till utomhus men jag ids inte chansa och så har jag ju tid nu så det kändes rätt :)
Himmelsöga, Afrikas Lilja, Vaxblomman och Passionsblomman fick oxå flytta in i växthuset. I och med att det skurades så skördade jag chilin och de få paprikor som blivit. De har inte fått sin röda färg än så det var inte så mycket "att hänga i julgran" ... Paprikorna hade dessutom någon annan knaprat på. De tomater som var kvar fick plats i köksfönstret för att mogna :)

The greenhouse is cleaned up and the Pelargonium has moved in. They could have stayed out for a while longer but I did´nt want to chance ... The Blue Potato Bush, Agapanthus praecox, the vax plant and the Passioflora moved in as well. I reaped the chili and paprika although they had´nt get red yet. Besides, someone else had nibble at the paprika :( The tomatos who was left get a place in the kitchenwindow to get ripen :)Klasarna såg inte så många ut där de hängde runt väggarna men oj, vad mycket det blev!
Vet inte vad man kan göra med druvorna mer än att äta dem som de är .... Kent får ta med till jobbet så blir de säkert uppätna :)

It did´nt look like it was so many of the black crapes but wow, I get a whole basket filled!
I don´t know what to do with the grapes but eat them, just the way they are ... Kent have to take them to work and the guys can munch at them there I think.


♥♥♥♥♥♥

Den stora kärleken blir större med åren. Den lilla går det inte lika bra för. Den minskar väldigt fort och slutar med skilsmässa med buller och bång
/Gun 7 år

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...