O-ringen gick i år i Småland Eksjö. Där hamnade vi några dagar för att heja på "svärsonen" och hans familj, som är orienterare allihopa.
Gammal som ung, elit eller motionär, orienterare från när och fjärran har tävlat vecka 30 och det var Massor med folk, kan jag lova!!
Vi tältade på campingen...(har väl tältat nån gång i tonåren tidigare...typ:)
Att bo i tält är: Antingen för varmt eller för kallt... Regnet smattrar på tältduken....håller det verkligen tätt? ....Det är lite bökigt att byta kläder :) ...Tre lager med drag kedjor att ta sig igenom när man ska in och ut....
Det är en bit till toaletten om man blir kissnödig mitt i natten ...
Trots att det är trångt och bökigt så är det faktiskt riktigt mysigt att campa :) ....och så fick vi ju lära oss konsten att orientera, när vi gick Miniknat med Hilda (barnbarnet).
/ O-ringen this year in Småland Eksjö. Here we went for cheer on my "son in law" and his family. They are all orienteer.
Old and young, elite or folks that just exersice. Orienteer from far and near has compete for a whole week and I promise you, there was A LOT OF folks!!
We where camping...(have been doing that some time in my teens latley...:)
To live in a tent is: Either to hot or to cold...The rain is rattle on the canvas...is it really watertight? ....It´s a little bit tiresome to change clothes :)..You had to come through three zippers to come out or in to the tent....If you have to wee wee in the middle of the night, you had to go a little way...
Even though it´s a bit tiresome and cramped it´s quite cosy to camp I think :)...and Hilda (my grandchild) learned us how to orientate at the Miniknat3 kommentarer:

 1. Fniss - då vet jag var grannarna har varit.... skall förklara: Har fått nya grannar, har inte pratat så mycket med dem än, de är yngra och har en hoppy som tar tid har vi förstått, och det är orientering. Nu har de varit borta en vecka - kan ju inte undgå att se att det är släckt i huset och ingen hemma - och då gissar jag att de varit på o-ringen. Det gäller att ha koll på grannhusen ;)
  Jag håller med dig om att syrenhortensian är otroligt vacker! Det fanns en gammal buske när vi flyttade hit men den försvann när vi dränerade. Köpte sedan en Annabelle istället och hon är inte så dum hon heller :) Ha det gott :)

  SvaraRadera
 2. Underbar Syrenhortensia!
  Det där med camping var länge sedan för min del. Låter jobbigt med regn och alla dragkedjor.
  Fniss. Ha en underbar veckostart.
  Petra

  SvaraRadera
 3. Ja, det var verkligen längesen man campade :)tror bestämt att jag/vi kommit in i "bekväm-åldern" och väljer ett mindre hotell i stället :)
  Men förstår att man gör vissa saker ibland för att hänga på och visa intresse för andra i familjen.
  Hoppas ni hade det varmt och gott ändå! Kramen / bea

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...