Blommig Fredag / Blooming Friday


I år blommar hon som aldrig förr :) Hösten 2007 fick hon ny växtplats och i år belönar hon oss med många, många blommor. Numera klättrar hon i vår mini Sälg.
/This year she´s blooming like she never done before :) In autumn 2007 I moved her to a new place to grow and now ....wow! Climbing in our mini Sallow.

Hos Roses and Stuff hittar du fler bidrag / You find more contributions with Roses and Stuff

10 kommentarer:

 1. Så vacker Clematis. Jag köpte tre (!) små plantor tidigt i våras och trodde aldrig de skulle hinna i blomning redan i år, men se där, full med knoppar och den ena blommar med antal redan!
  Trevligt veckoslut! Kram / Bea

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker Clematis, den måste skina upp där den klättrar. En härlig färg. /Amanda

  SvaraRadera
 3. Så vacker hon var och vilken tur att du flyttade den så du fick njuta av den vackra blomningen.. ha en skön helg..MOnica

  SvaraRadera
 4. Rouge Cardianl är verkligen en härlig Clematis med underbar djup färg. Du gör den till rätta med din fina bilde. Så kul det måste vara med ett blommande träd. Borde kanske pröva det jag också :)

  SvaraRadera
 5. Åh... blommar den hos dig?!! Visst är den jättefin! Min har inte börjat blomma än men ser att det finns en massa knoppar *längtar* så snart så.... Ha en skön dag :)

  SvaraRadera
 6. En sådan vacker klematis! Det måste vara fint med en sådan klättrandes upp i ett litet träd!
  Katarina

  SvaraRadera
 7. Tack för titten på min blogg.
  Rouge Cardianl är underbar med sin mörkröda färg. Står sig ba i regnväder.
  Här har vi otrevligt mycket regn, alldeles i onödan.
  Hälsar Ann.

  SvaraRadera
 8. Så fin den är! Det måste vara otroligt vackert att låta den klättra i ett träd.
  Må så gott!
  Kram Ninni

  SvaraRadera
 9. Hej! Vilken fin blogg du har. Sitter här och googlar på betong och hittar din fina blogg. Hur gör du? är ganska så ny på detta. I alla fall så regnar det här och jag blev så sugen på att göra något i betong. Gillade verkligen dina betongalster. Vi gjorde några förra sommaren som blev bra. Så det blir en tur till coop så jag kan köpa en säck betong.
  Ha det gott/carina

  SvaraRadera
 10. Jag har tre ganska trista rönnar på tomten. De formligen ropar efter vackert sällskap - och Rouge Cardinal måste ju vara ett bra val. Den är så vacker!
  Ha en fortsatt bra helg (i regnet)
  /Helen

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...