No English .....


Te från Tefrossa. Första gången jag beställer te någonstans ifrån och det gick hur smidigt som helst. Har dock inte hunnit smaka än...men kan det vara annat än gott. Ni ser ju vilka smaker jag valt att prova :) Får se om jag hittar någon favorit....


Nu kan man vinna teer oxå hos bloggaren 'Ung mamma 15' i samarbete med Tefrossa och jag ska i alla fall vara med :) Avslutas den 22 maj.


8 kommentarer:

 1. Oj, det var många "konstiga" sorter. Päronte låter ju väldans gott förstås. Ett tag älskade jag "gröna äpplen-te". Nu dricker jag inte så mycket te, det går i perioder. /Anette

  SvaraRadera
 2. Tyvärr e ingen Te-drickare Kaffekärring ut i tårna
  Må så gått...Maria

  SvaraRadera
 3. Mmm...känner nästan aromerna, hoppas du hittar din smak bland påsarna.
  Vilken ljuvlig färg på din Klematis, jag har köpt ett par nya färger och hoppas verkligen att de blommar i sommar.
  Ha det gott! /Bea

  SvaraRadera
 4. Jag är en som nästan badar i kaffe
  men dessa sorter låter spännande.
  Är det naturliga arom?
  Ha en underbar helg.
  Petra

  SvaraRadera
 5. Hej! Idag "kör" jag en liten "fuling" för den goda sakens skull. Ja många hävdar ju att de gör goda saker, men jag är ganska säker på att just jag gör det som för ett halvår sedan drog igång en blogg om en förfrågan om det behövdes en ny Smärt och patientförening i Sverige. Att frågan nu med ja är besvarad det är en självklarhet har jag märkt, får ett tiotal mail om det dagligen inte så många kommentarer på själva bloggen, men har upptäckt att många sjuka inte vill synas, man känner sig osäker och sårbar! Nu hoppas jag för allt i världen att du är helt frisk, för det vill man ju önska alla att just få vara det, det jag menar med "fuling" är att på detta sett göra lite "reklam" för att föreningen och bloggen finns i fall att man känner någon som kanske skulle kunna vara intresserad att skriva en rad, berätta sin historia eller liknade, letar material för fullt allt som berör graviditets problem, fysisk smärta, sjukdom, cancer, rehabiltering, sjukvård och självklart friskhet av alla dess former Jernsaxen vill vara en blogg som inte fastnar i och gräver ner sig i elände, det finns mycket bra också som kan komma ur "sjukdom". Som sagt vill bara tala om att jag/vi finns på din fina och trevliga blogg som jag nu ska läsa mer i. Har själv en anna "vanlig" blogg som handlar om allt och ingeting, mig hittar du på www.oumberligating.blogspot.com
  Ja, det här blev långt och hoppas du inte blir upprörd, men det här kan ju vara ett sett att själv bredda sin blogg och få nya läsare.
  Ingenting handlar om pengar eller reklam vill jag poängtera, har mina orsaker till det. Berättar gärna mer om det och varför. Bl a är man helt fri på det sättet, kan skriva vad man vill, självklart utan att såra!
  Tack för att jag fick "stjäla" lite utrymme i ditt kommentarsfält(ler) Så önskar jag avslutningsvis en trevlig helg!
  Mvh ifrån Peter Olofsson!

  SvaraRadera
 6. Hej Monica och tack för kommentaren inne hos Jernsaxen!
  Sitter just nu och skriver på min andra blogg som egentligen är en liten "dragblogg" för den andra, ja den startades i det syftet i allfall, nu lever den sitt eget liv som du ser. Jag är inte så opersonlig på Jernsaxen som det ser ut, försöker hitta trevliga bloggar att skriva till, nu blir jag lite stöddig, trevlig blogg, trevlig människa bakom som i ditt fall. Tack och lov för att du är frisk vill jag tillägga(ler) Men ser ibland att folk tittar tillbaka då och då, det är ju det som är meningen! Nu ska jag inte störa dig mer utan självfallet så önskar jag en trevlig Fredagskväll och en skön helg!
  Mvh ifrån Peter Olofsson!
  PS: Självklart är du välkommen hit också, som du ser så har jag redan ett glatt tjejgäng omkring mig, skriver till alla bloggande killar också men det går lite trögare!
  Har faktiskt ingen aning om varför, fast killar kanske är på andra bloggar vad vet jag(ler). Men jag gör vad jag kan för att vara "manlig" mina två senaste inlägg här går ju i "manlig humoranda", fast av kommentarerna så verkar vi nog fungera ganska lika ändå! Fast på lite olika sett! Som sagt ha det bra på alla sett!

  SvaraRadera
 7. Oj vad mycket te du köpt.. det blir många mysiga thestunder det, Ha en skön helg.. Monica

  SvaraRadera
 8. Det låter onekligen gott och butiken hade mycket lockande och fint.
  Har dock teshopsstopp, mycket i skåpet :-)
  Jag önskar dig en mysig och god helg.
  Kram Trollmor

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...