Amaryllis

Mina favorit julblommor, Amaryllis blommar. Satte lökarna den 13 nov. och det är bara 'Magig Green' som inte blommar än. Den kommer nog lagom till jul (visar en bild så fort den blommar) ...Fantastiskt att det finns så många sorter.

/My favorit in Christmas, Amaryllis is blooming. The bulbs was planted in nov. the 13:th and it´s´only the red one left (show you a picture as soon it´s blooming). I hope it´s blooming at christmasday ...It´s fanastic there is so many sorts of them.Klicka på bilden så ser du en efter en...
/Click on the picture and you`ll see them all ...


3 kommentarer:

 1. Jag skulle precis slänga min från förra året. Den hade stått i ett amarylissglas med vatten och sett rätt risig ut. Men när jag tittade närmre, så såg jag att den började visa lite grönt. Så då blev det till att plantera den i stället :)
  Visst finns det många fina sorter.

  Här är den sidan som jag använder till snö:
  http://www.bloggerbuster.com/2008/12/simple-snow-effect-widget-for-blogger.html

  Där trycker du bara på "Add Snow Effect to your Blogger Blog.

  Ha en riktigt skön helg.

  Kram Mari i Marieholm

  SvaraRadera
 2. Hej Monica =) Visst är Amaryllisar ljuvliga! Jag har ett par som blommar här hemma men ändå kunde jag inte låta bli att köpa några att ha som snittblomma i vas :) Kul grej du gjort med ditt foto - får luska ut hur du gjorde i väntan på att "vår" bloggserver skall hämta sig från kraschen. Må så gott 8`)

  SvaraRadera
 3. Hej Monica!
  Tack för att du försöker att hjälpa mig med bloggen(länkar) Jag tror att jag har fått till det men inte riktigt som jag vill ha det.
  Vilka fina amaryllisar du har. För att inte tala om layouten du har lagt in. Mycket snyggt.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...