onsdag 19 mars

Kan man tänka sig....i dag tog jag en av få vinterbilder denna vinter. Typiskt att det ska komma massa snö NU. Jag har ju sett fram emot att få upprensat i trädgårdens alla hörn i Påskhelgen. Det skulle vara så bra när man har flera dagar på sig att "pula" runt. Få se nu hur det blir......får tänka om helt enkelt.

4 kommentarer:

 1. Oj, vad ni fick mycket snö... Här kom det väl lika mycket men det försvann nästan på en gång. Fint kort!

  Nu har JAG fått ögoninflammation. Är svullen och röd i ögat och har en hemsk huvudvärk. Hoppas det går över snart. Jag vill ju så gärna med till landet och gammelmormor i helgen...

  Kram

  /Jessica

  SvaraRadera
 2. Håller med dig!
  Vi hade börjat städa upp lite smått men nu är jag glad att vi inte kom så långt.
  För någon vecka sedan sa dom att det skulle bli en vårlik påsk, men så fel det blev.
  Men man måste ju säga att det är väldigt vacker bild du tagit och det är väl klart att varge år måste man ju få ta åtminstånde en vinter bild...fast det behövde ju inte vara till påsken ;7
  MVH Ken

  SvaraRadera
 3. Hejsan och roligt att du hälsade på hos mig :) Vad vacker vinterbild du har av din trädgård med växthuset i bakgrunden - oj vad jag också vill ha växthus, det är ju vackert även på vintern. Men nu snart kommer våren, nu när vintern hälsat på... Ha det så gott 8`)

  SvaraRadera
 4. Hallå där Sthlm'skvinna med en sån vacker trädgård, om än täckt med snö! Visst blev man besviken på all snö nu när man vill ha VÅR!!! Ha en skön helg! Mari.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...